Bölöni niet mals voor Antwerp-‘vedetten’: “Dat is echt enerverend!”

Bölöni niet mals voor Antwerp-‘vedetten’: “Dat is echt enerverend!”

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 09:29za 12-01-2019 om 09:29

Antwerp ging in de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Duitse Augsburg met 3-1 roemloos onderuit. Na afloop haalde coach Laszlo Bölöni flink uit naar zijn ‘vedetten’.

Tegenover Gazet van Antwerpen is de Roemeen niet mals over zijn manschappen. "De ploeg die we 'de vedetten' kunnen noemen (de spelers die het eerste uur speelden, red.) is volledig door de mand gevallen. Ze zijn vernield door hun vedettisme. Dat is écht enerverend.”

“Kijk, ook al heb je het gemaakt als voetballer, dan nog moet je beseffen dat je geen extra rechten hebt”, vervolgt Bölöni. “Je hebt zelfs meer verantwoordelijkheden. Ik praat dan over Bolat, Van Damme, Mbokani, Owusu, Lamkel Zé,… Alle grote namen eigenlijk. Ze moeten weer op hun plaats gezet worden. Ze moeten hun werk doen waarvoor ze betaald worden. En niets meer.”

Poll

Heeft Bölöni hier gelijk?

(305 stemmen)

Plaats een reactie

Reagens +3157
zaterdag 12 januari 2019 om 09:41
And so it begins...
Vind ik leuk
VeeDeeVee +19119
zaterdag 12 januari 2019 om 11:38
Bölöni is en blijft toch ne specialen type eh. Maar no way dat de namen die hij noemt onder de indruk zijn, die hebben al alles meegemaakt.
Vind ik leuk
Batman +200
zaterdag 12 januari 2019 om 14:13
De boodschap is keihard werken zodat Antwerp, PO1 haalt en zo verder kan bouwen aan de toekomst. Ik hoop dat Bölöni geen experimenten gaat uitvoeren met nieuwe spelers die geen wedstrijd winnend kunnen afsluiten of geen meerwaarde geven aan de huidige kern. Alleen kunnen lopen is niet voldoende. In principe is de kern sterk genoeg om PO1 te halen. Het zal ook kwestie zijn om de kern blessure vrij te houden. Met het oog om iets te betekenen in PO1 zelf, hebben we nood aan een drietal gerichte versterkingen, polyvalente rechterflank speler (type Ouali) , een rechter winger (type Limbombe) en iemand die naast Refealov het spel naar een hoger niveau kan brengen (type Bezus/Morioka/Brecht De Jaegere, Kums).
Verder hoop ik dat transferperikelen uitblijven. Die dienen dus zo vlug mogelijk opgelost te worden. Bolat, Refaelov en Mbokani in de eerste plaats. Ik dacht dat de andere kernspelers nog een contract hadden dat tenminste ook nog volgend seizoen indekt.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 12 januari 2019 om 14:21]
Vind ik leuk
camargue +5993
zaterdag 12 januari 2019 om 18:07
jij wilt Morioka? Wat gaat die bij jullie komen doen?

Afin, van mij mag je hem hebben hoor, die prutser.
Vind ik leuk
zaterdag 12 januari 2019 om 21:57
Helaas,die oude paarden worden er ook niet jonger op. Investeer in jonge spelers zoals Racing Genk.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws