Leko ziet probleem bij Club Brugge; “Ik vind het heel jammer”

Leko ziet probleem bij Club Brugge; “Ik vind het heel jammer”

12-01-2019 08:42
6

Club Brugge heeft stage gelopen in Qatar. Coach Ivan Leko ziet echter een probleem opstaan bij de Belgische landskampioen. Het aantal blessures loopt op bij Blauw-Zwart.

“Ik blik positief terug op onze stageweek. De velden, het hotel, de ontvangst: perfect. Ik ben ook blij met het geleverde werk op training. Maar om er een perfecte stage van te maken, hadden we te veel geblesseerden. Amper veertien spelers konden spelen tegen PSV. Dat is niet ideaal”, vertelt Leko tegenover Het Nieuwsblad.

Tegen PSV speelden Wesley, Stefano Denswil en Benoît Poulain uit voorzorg niet. Ook Kaveh Rezaei, Thibault Vlietinck en Noah Fadiga kwamen niet in actie. Jelle Vossen en Arnaut Danjuma zijn al een tijdje geblesseerd. Matej Mitrovic ging al eerder naar huis door een barst in de enkel. Luan Peres kampt met een hamstringblessure.

Mitrovic
Vooral het uitvallen van Mitrovic is een aderlating. “Ik vind het heel jammer. Hij speelde sterke matchen en is een speler voor de grote matchen. Als iedereen fit is, hebben we achterin voldoende. Maar als er iets gebeurt met Poulain, Denswil of Mechele, kunnen we problemen krijgen”, aldus Leko.