Verschueren over zaken met Bayat: “Daarom konden we niet anders”

Verschueren over zaken met Bayat: “Daarom konden we niet anders”

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 07:00za 12-01-2019 om 07:00

Kara Mbodji keert terug naar RSC Anderlecht. Makelaar Mogi Bayat was een belangrijke figuur in de deal en deed meteen weer zaken met paars-wit. Michael Verschueren laat zich uit over Bayat tegenover Het Belang van Limburg.

Anderlecht deed niet rechtstreeks zaken met Bayat. “Dat is niet waar. Een tijd geleden las ik in 'Het Nieuwsblad' dat Nantes Kara wilde terugsturen waarna ik contact opnam met de speler. Kara bevestigde mij dat hij niet gelukkig was en via zijn makelaar - Mijnheer Gilly wel te verstaan - hebben we dan onderhandeld over een comeback.”

“Pas in laatste instantie betrok Nantes Mogi Bayat erbij”, legt Verschueren uit. ”Bayat heeft blijkbaar een goeie relatie met Waldemar Kita, hun voorzitter, en vertegenwoordigde dus de Franse club. Daarom konden we niet anders dan samenzitten, maar we zijn neutraal gebleven.”

“Want laat me duidelijk zijn: Anderlecht doet geen zaken meer met zaakwaarnemers die in verdenking zijn gesteld. Alleen als een andere partij ons verplicht om met die mensen te onderhandelen doen we dat”, aldus Verschueren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws