Verschueren brengt update over transferperiode én interesse in Pozuelo

Verschueren brengt update over transferperiode én interesse in Pozuelo

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 22:33vr 11-01-2019 om 22:33

Na de komst van Kara Mbodji lijkt Anderlecht nog niet klaar op de transfermarkt. Het zal dus nog zoeken naar versterking. Onder andere Alejandro Pozuelo wordt genoemd als potentiële versterking. Daar geeft sportief directeur Michael Verschueren nu een update over.

De Spanjaard van Genk zou voor zo'n acht miljoen euro overgenomen kunnen worden. Een club uit het Midden-Oosten toont interesse en naar verluidt deed Anderlecht dat ook. Verschueren ontkent dat echter. "Pozuelo van Racing Genk? Dat is niet aan de orde", zegt hij bij Sporza.

Toch lijkt Anderlecht nog van plan om zich te versterken, al kan dat nog even duren. "We hadden met Hein Vanhaezebrouck een analyse gemaakt, maar de nieuwe trainer speelt anders. Hij moet zelf een analyse maken en kijken wat er nodig is. We wachten de oefenmatchen af en dan overleggen we", geeft Verschueren aan.

Het zal echter niet zoals in het verleden gebeuren, met huurspelers die lang niet aan de bak kwamen. "De norm is dat we niet gaan voor spelers die niet gespeeld hebben. Ze moeten matchritme hebben en meteen inzetbaar zijn", aldus Verschueren. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws