Verschueren: Mensen moeten niet overdrijven, Real zit ook in een dip

Verschueren: "Mensen moeten niet overdrijven, Real zit ook in een dip"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 22:00vr 11-01-2019 om 22:00

Laatste update: vrijdag 11 januari 2019 om 22:08vr 11-01-2019 om 22:08

RSC Anderlecht kent geen al te best seizoen. Het is uitgeschakeld in Europa en de beker en het lijkt bijna onmogelijk om de titel nog te pakken. Onder Fred Rutten moet er verandering komen. Michael Verschueren gelooft in betere resultaten in 2019.

De sportief directeur van Anderlecht beseft dat het seizoen niet al te best is verlopen. Toch vindt hij de kritiek enigszins overdreven. "Ja, de verwachtingen lagen anders, maar mensen moeten ook niet overdrijven. Real zit ook in een dip", zegt hij bij Sporza.

"Topclubs kennen ook moeilijke momenten. We proberen zeker om het in 2019 beter te doen. We hebben mensen gehaald met voetbalkennis, een trainer met ervaring en nu moeten er doelgerichte versterkingen komen", klinkt het.

Een nieuw Anderlecht in 2019
Volgens hem komt er zeker beterschap aan. "Ik denk dat we in de tweede helft van de competitie een ander Anderlecht zullen zien. We moeten nog geloven in die titel, dat is onze taak", aldus Verschueren.

"We kunnen de titel niet claimen, maar we koesteren wel de ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen. We proberen elke match te winnen en dan zien we wel. Als we in de winning mood komen, moeten ze rekening houden met Anderlecht", besluit hij strijdvaardig.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws