Gent toonde interesse in sterkhouder van JPL-club: Er is een gesprek geweest

Gent toonde interesse in sterkhouder van JPL-club: "Er is een gesprek geweest"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 21:30vr 11-01-2019 om 21:30

KAA Gent kon op de transfermarkt al uitpakken met de komst van Thomas Kaminski. De doelman werd ondanks zorgen over zijn blessure toch aangetrokken. Als Kaminski niet kon komen, leek Gent ook een plan B te hebben.

Dat plan B was Jean Butez, momenteel doelman bij Royal Excel Moeskroen. Hij bevestigt ook dat er interesse was van de Buffalo's. "Er is een gesprek geweest tussen AA Gent en mijn manager", zegt hij in La Dernière Heure.

Al weet Butez ook dat hij niet plan A was. "Het was meer een gesprek om informatie in te winnen van hun kant, want ze dachten eerder aan Kaminski - die er ook getekend heeft - dan aan mij. Volgens mij was ik dus hun tweede keuze."

Gent of Moeskroen
Hij heeft zich ook nooit voorbereid op een vertrek. "Ik heb het nooit in mijn hoofd gestoken dat ik voor Gent zou tekenen. Ja, ik was zeer geflatteerd dat zo'n club interesse in mij toonde, maar ik ben zeer tevreden dat ik bij Moeskroen kan blijven", klinkt het.

"Het was een mooie erkenning voor mijn eerste seizoenshelft. Ik heb maar één zaak aan mijn hoofd en dat is het behoud. Ik wil nog progressie blijven maken", aldus de doelman.

Plaats een reactie

GILLEMANS +452
vrijdag 11 januari 2019 om 21:57
In die Butez zie ik nog iets. Werd gratis verkregen van Lille en kreeg direct een basisplaats. Natuurlijk moesten ze dan weer die Bailly halen die niets heeft gespeeld. Maar nee, die Butez heeft echt iets en misschien iets voor Genk. Ik zie hem deze zomer,als hij blijft staan, nog wel vertrekken.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 11 januari 2019 om 21:58]
Vind ik leuk
firedwarf +3888
vrijdag 11 januari 2019 om 23:27
Van mij mag hij zeker naar Genk komen,ondanks het topseizoen van vukovic ben ik daar nooit fan van geweest + hij bareert jackers alhoewel hij nu effe naar de asia cup is of hoe da ding ook heet
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws