'Antwerp-speler krijgt geen kansen en probeert het daarom bij Zwitserse topclub'

'Antwerp-speler krijgt geen kansen en probeert het daarom bij Zwitserse topclub'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 20:31vr 11-01-2019 om 20:31

Laatste update: vrijdag 11 januari 2019 om 20:32vr 11-01-2019 om 20:32

Bij Antwerp FC is het sinds de terugkeer naar de Jupiler Pro League een komen en gaan geweest van spelers. Dat zorgt voor een overtal aan voetballers in de kern. Er wordt dan ook naar een oplossing gezocht voor een pak spelers.

Zo is de kans groot dat Gouné Niangadou binnenkort vertrekt bij The Great Old. De Malinees is momenteel op proef bij het Zwitserse FC Zürich. Daar mocht hij meespelen in een oefenwedstrijd tegen FC Aarau, zo valt te lezen op de officiële website.

Niangadou werd een jaar geleden aangetrokken door Antwerp, maar kon nooit echt doorbreken. Hij speelde vorig seizoen negen competitiewedstrijd en kwam dit seizoen slechts één keer in actie voor de Antwerpenaren. Nu probeert hij zich te bewijzen bij het Zwitserse Zürich.

Plaats een reactie

DirkRAFC1 +1484
zaterdag 12 januari 2019 om 05:14
Ik weet niet wat jullie verstaan onder een overtal maar Antwerp heeft de allerkleinste spelerskern uit de JPL...

Niangadou had bij Antwerp een contract gekregen tot 2021 met een optie voor 1 jaar extra maar werd beschouwd als een optie voor de toekomst.
In die optiek heeft hij afgelopen seizoen ook kansen gekregen om zich in PO2 te tonen en deed het daar naar mijn inziens ook vrij behoorlijk maar was gewoon nog niet klaar voor de A-kern en werd daarom ook logischerwijs terug naar de beloften verwezen.
Tenzij ik me vergis heeft hij enkel in de eerste wedstrijd de A-selectie gehaald zonder evenwel van de bank af te komen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws