Coach van Nantes spaart Kara niet: 'Zijn gedrag was onacceptabel'

Coach van Nantes spaart Kara niet: 'Zijn gedrag was onacceptabel'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 20:15vr 11-01-2019 om 20:15

Kara Mbodji vierde vrijdag zijn terugkeer bij RSC Anderlecht. In de oefenwedstrijd tegen Hoffenheim speelde hij twintig minuten mee. Bij FC Nantes is trainer Vahid Halilhodzic alvast blij dat hij niet meer met de Senegalees moet samenwerken.

Kara moest vertrekken bij Nantes na een conflict met de trainer. In de Franse pers werd er gewag gemaakt van een slaande ruzie. Al ontkent Halilhodzic dat. "Er zijn dingen gebeurd die ik niet zomaar kan accepteren. Jullie hebben leugens geschreven en dat kan ik echt niet appreciëren. Als je de waarheid wil weten, vraag het me dan. Jullie schreven dat het om een fysiek opstootje ging. Abslouut niet waar, we hebben gewoon woorden gewisseld", zegt hij.

Toch moest Kara vertrekken van Halilhodzic. "Een speler kan zich zo'n gedrag niet veroorloven. Ik heb dan maar beslist dat hij de club moest verlaten en dat heb ik hem ook meteen gezegd", klinkt het.

"De club verdient wederzijds respect en de manier waarop hij zich gedroeg is onacceptabel. Het is de eerste keer in mijn leven dat een speler me de hand niet komt schudden, of die van mijn assistenten. En dan vooral na al wat we voor hem hebben gedaan", gaf de trainer aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws