Ik zit hier graag, bij Antwerp, maar ik ga ook niet achter hun gat lopen

"Ik zit hier graag, bij Antwerp, maar ik ga ook niet achter hun gat lopen"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 19:50vr 11-01-2019 om 19:50

Royal Antwerp FC haalde de voorbije transfermercato's al enkele jongens met naam en faam naar de Bosuil. Jelle Van Damme is daar ongetwijfeld één van. De linkspoot loopt deze zomer echter uit zijn contract in Deurne-Noord. Zal hij die verbintenis verlengen?

Zoals steeds praat Van Damme openhartig over de situatie. "Iedereen weet dat ik me hier goed voel", opent hij bij Het Laatste Nieuws. "Normaal gezien zal Luciano (D'Onofrio, nvdr.) me wel contacteren. We hebben het er al eens een beetje lachend over gehad, maar niet officieel. We voelen mekaar wel aan. Ze weten welke richting ik uit wil.

"De kans dat ik blijf, is 80 tot 90 procent", aldus Van Damme. "Als hij me een nieuw contract aanbiedt aan de voorwaarden die ik nu heb, zet ik meteen mijn krabbel. Dat kan jaar per jaar bekeken worden wat mij betreft. Uit een gesprek met mijn manager bleek dat er interesse is van andere teams, maar dat is zeker niet mijn prioriteit. Ik zit hier graag, maar ga ook niet achter hun gat lopen", waarschuwt hij tot slot.

Overigens is Van Damme niet de enige die straks einde contract is op de Bosuil. Lior Refaelov is hetzelfde lot beschoren. Ook hij ging tijdens de winterstage wat dieper in op zijn mogelijke keuzes van komende zomer.

Poll

Moet Antwerp Van Damme houden?

(212 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws