OFFICIEEL: Uitdager van KV Mechelen vindt aanvallende versterking in de Bundesliga

OFFICIEEL: Uitdager van KV Mechelen vindt aanvallende versterking in de Bundesliga

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 19:32vr 11-01-2019 om 19:32

Niet alleen in Eerste Klasse A draait de transfermolen op volle toeren. Ook in Eerste Klasse B proberen de teams zich zo goed mogelijk te versterken. Zo rondde Union Saint-Gilloise vrijdag een opvallende transfer af.

De Brusselaars kondigen via de officiële kanalen aan dat ze Adrian Beck hebben vastgelegd. Die Duitse aanvaller komt over van TSG Hoffenheim, een club uit de Bundesliga. Daar wist Beck echter niet door te breken. Het voorbije jaar voetbalde hij dan ook voor Ulm, dat uitkomt in de Regionalliga, het derde niveau bij onze oosterburen.

Bij Ulm puurde Beck vier doelpunten uit dertien basisplaatsen. Genoeg om Union te overtuigen, zo blijkt. De traditieclub heeft Beck vastgelegd tot medio 2021, mét optie op een bijkomend seizoen.

De aanvaller staat meteen voor een cruciale maand bij zijn kersverse werkgever. Niet alleen hoopt Union nog mee te strijden om het tweede finaleticket voor promotie, ook in de Croky Cup doet het nog volop mee. In de halve finale komt het uit tegen ... KV Mechelen, ook al uit 1B.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws