OFFICIEEL: Anderlecht sluit Mbodji opnieuw in de armen: ''Halen toptalent terug''

OFFICIEEL: Anderlecht sluit Mbodji opnieuw in de armen: ''Halen toptalent terug''

11-01-2019 13:46 Laatste update: 14:17
16

De transfer van Kara Mbodji is compleet in kannen en kruiken. Anderlecht maakt op de officiële website melding van de terugkeer van Mbodji, die paars-wit voorbije zomer nog op huurbasis verruilde voor het Franse Nantes.

Mbodji meldde zich donderdag al op de stage in Pinatar, waar hij voor de eerste keer meetrainde met de groep. Het was vervolgens afwachten totdat ook al het papierwerk in orde was gemaakt. Vrijdagmiddag was het zover. 'In overleg met de speler heeft de directie beslist om Kara, die vier maanden op uitleenbasis voor FC Nantes speelde, terug te verwelkomen' schrijft Anderlecht op de eigen webstek.

Het is de eerste transfer van Michael Verschueren en Frank Arnesen, het nieuwe sportieve duo bij de Brusselaars. Verschueren is verheugd over de rentree van Mbodji, die leiderschap moet gaan tonen in de achterhoede van Fred Rutten. ''Met Kara halen we niet alleen een toptalent terug naar het Astridpark. Het is een ervaren speler, die in de verdediging de nodige maturiteit zal bijbrengen'', zegt Verschueren in een eerste reactie.

Ondertussen werken Verschueren en Arnesen ook aan een rentree van Chancel Mbemba.