''Vanhaezebrouck heeft mij dingen verteld die ik hier niet kan herhalen...''

''Vanhaezebrouck heeft mij dingen verteld die ik hier niet kan herhalen...''

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 12:15vr 11-01-2019 om 12:15

In zijn eerste jaar als voorzitter van Anderlecht heeft Marc Coucke al veel over zich heen gekregen. Nu er geruchten gaan dat hij in de kleedkamer komt om tactische aanwijzingen te geven, klinkt er weer kritiek.. Gilles De Bilde vindt dat Coucke daar ver weg van moet blijven en zich beter op andere zaken kan focussen.

"Er is de perceptie van 'Couckenbak', en feesten, en de micro nemen... Om dan in de kleedkamer van Anderlecht richtlijnen te gaan geven... Ik ken Coucke te weinig. Misschien vertélt hij wel zinvolle dingen over voetbal, maar hij heeft zijn imago een beetje zelf in de hand gewerkt'', laat de ex-Rode Duivel weten in Het Laatste Nieuws.

De Bilde oordeelt dat Coucke een onvoldoende scoort in zijn eerste jaar. In de ogen van de analist heeft Coucke zich qua voetbalinzicht miskeken op het instituut en de verwachtingen. ''Hein heeft mij dingen verteld die ik hier niet kan herhalen... Als je vraagt om iets en je krijgt een alternatief dat twee keer minder goed is... Je moet eerlijk vaststellen dat de eerste twaalf maanden van Coucke een mislukking zijn'', klinkt het streng.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws