'Napoli spoedig om tafel met Raiola over 'topspeler' Lozano'

'Napoli spoedig om tafel met Raiola over 'topspeler' Lozano'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 10:42vr 11-01-2019 om 10:42

SSC Napoli heeft van Hirving Lozano een transferprioriteit gemaakt, meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Binnenkort staat er een ontmoeting gepland met zaakwaarnemer Mino Raiola. Daarin wordt gesproken over een eventuele transfer in juni.

Dat de ploeg van Dries Mertens belangstelling heeft voor Lozano, lijkt inmiddels meer dan een losse flodder. Diverse media in Italië schreven er al eerder over. Volgens Di Marzio gaat Napoli spoedig om tafel met Raiola. De club beschouwt de Mexicaan als een topspeler en hoopt hem te overtuigen om voor de Serie A te kiezen. Over transferbedragen speculeert Di Marzio niet, maar in de wandelgangen wordt gesproken over een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro.

Napoli is niet alleen bezig met de komst van Lozano, maar wedt op meerdere paarden. Verdediger Cristiano Biraghi van Fiorentina is een doelwit, net als Manuel Lazzari van SPAL.

PSG wil Allan
Napoli heeft met Allan Marques Loureiro een goudmijn in huis, maar de club is niet van plan om de 28-jarige Braziliaan te verkopen. Paris Saint-Germain is geïnteresseerd, maar wil niet de vraagprijs van tachtig miljoen op tafel leggen. De Fransen denken eerder dat Allan ongeveer vijftig miljoen waard is. Een transfer tegen dat bedrag is voor Napoli onbespreekbaar. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws