Loopt Antwerp FC komst van JPL-smaakmaker mis door eigen speler?

Loopt Antwerp FC komst van JPL-smaakmaker mis door eigen speler?

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 09:18vr 11-01-2019 om 09:18

Roman Bezus is nog steeds een STVV-speler, maar de Oekraïner lonkt naar een transfer. De Kanaries hadden bijna akkoord met Antwerp FC, maar de deal sprong alsnog af. Dat bevestigt sportief directeur Tom Van den Abbeele aan Het Laatste Nieuws.

Zo was er bijna sprake van een ruildeal tussen Antwerp en STVV. "We zijn in dialoog gegaan met Luciano D'Onofrio en op clubniveau waren we rond om Bezus te ruilen voor Hairemans en Owusu. Alleen waren de looneisen van Owusu aan de exuberante kant en zo kelderde de hele deal."

De STVV-manager sluit een transfer nog niet helemaal uit, maar toch schat hij die kans niet al te groot in. "Het dossier is nog niet geklasseerd, maar de kans dat die transactie nog doorgaat, wordt alsmaar kleiner."

Gesprek met Bezus
Wat moet er dan gebeuren? Bezus is in juni einde contract, maar hij heeft wel nog een optie voor nog een jaartje STVV. "We gaan nog deze week met hem praten om te kijken wat er bij hem leeft. Dat wil niet noodzakelijk zeggen dat we hem een nieuw contract gaan voorstellen. We willen vooral weten hoe hij de zaken ziet", besluit Van den Abbeele.

Poll

Zou Bezus bij Antwerp passen?

(310 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws