'Harbaoui heeft lucratief aanbod op zak, Zulte Waregem weigert alle medewerking'

'Harbaoui heeft lucratief aanbod op zak, Zulte Waregem weigert alle medewerking'

11-01-2019 08:46 Laatste update: 08:46
5

Hamdi Harbaoui wil vertrekken bij Zulte Waregem. De Tunesische spits heeft een tweejarig aanbod van Adana Demirspor op zak. In de nadagen van zijn carrière een niet te missen kans, aldus Harbaoui. Zulte Waregem is echter niet bereid hem te laten gaan.

"Ik heb momenteel een serieus aanbod", aldus Harbaoui in Het Laatste Nieuws. "Kijk, ik ben 34 jaar en moet denken aan het leven na mijn voetbalcarrière. Ik krijg de mogelijkheid om er beter mijn brood te verdienen."

"Maar ik besef ook dat Zulte Waregem mij absoluut nodig heeft", gaat Harbaoui verder, die hoopt dat er een akkoord komt met Essevee. "We verkeren in degradatiegevaar, dan zou het egoïstisch zijn om enkel aan mezelf te denken. We moeten onderhandelen om een goede oplossing te vinden."

"Een vertrek is voor ons onbespreekbaar"
Zulte Waregem wil Harbaoui echter onder geen beding laten gaan. "Er is een vraag binnengekomen, maar we hebben vriendelijk bedankt voor de interesse", aldus CEO Eddy Cordier. "Een vertrek is voor ons onbespreekbaar. We hebben de ploeg niet versterkt om vervolgens onze topschutter te laten gaan."