Propere Handen zorgt niet voor zorgen in het Waasland: Geen degradatiegevaar

Propere Handen zorgt niet voor zorgen in het Waasland: "Geen degradatiegevaar"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 23:47do 10-01-2019 om 23:47

Waasland-Beveren was één van de clubs die genoemd werd voor mogelijke matchfixing in Operatie Propere Handen. De toekomst van de club is daardoor nog steeds onzeker, maar bij Waasland-Beveren blijven ze positief.

"Ik denk niet dat de club iets te verwijten valt", zegt communicatieverantwoordelijke Martijn De Jonghe bij Sporza. "Volgens onze informatie mogen we ervan overtuigd zijn dat er geen degradatiegevaar is. Er moeten al verschillende bestuursleden op een hele negatieve manier betrokken zijn om de club een sanctie op te leggen", klinkt het.

De club gelooft in eigen onschuld. "Ook de Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft mensen van Waasland-Beveren en KV Mechelen ondervraagd. Maar geen enkele speler heeft iets gemerkt van wanpraktijken. We blijven er dus van overtuigd dat we er niets mee te maken hebben", besluit hij

Plaats een reactie

Freddyploiks +14858
donderdag 10 januari 2019 om 23:57
Niks aan de handen
Vind ik leuk
hoekschop +3955
vrijdag 11 januari 2019 om 09:45
Blijft een idiote historie. Als je ziet wat voor een match Roef gekeept heeft tegen KV dan zou je nooit kunnen geloven dat er met die match iets aan de hand was. Jammer dat er op bestuursniveau zo geklungeld is.
Vind ik leuk
Patfey +6314
vrijdag 11 januari 2019 om 12:20
Meerdere bestuursleden? Een persoon die kan verondersteld worden de club te vertegenwoordigen, volstaat. Vraag maar na bij vroegers “slachtoffers” (Thor, Cercle, Beerschot).
Vind ik leuk
Johnazz +91
vrijdag 11 januari 2019 om 12:29
het is al lang beslist wie er zal degraderen dit seizoen.
Moeskroen is het antwoord, indien het niet sportief is, dan zal het extra sportief zijn. Ze wachten gewoon het klassement af...
Zelf Bayat, Waasland Beveren en KV Mechelen zullen de dans ontspringen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws