Vossen moet wachten op comeback: Moet soms op mijn tanden bijten

Vossen moet wachten op comeback: "Moet soms op mijn tanden bijten"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 22:17do 10-01-2019 om 22:17

Bij Club Brugge hebben heel wat spelers al met blessures te kampen gehad. Jelle Vossen is er daar één van. De spits ligt al sinds oktober in de lappenmand met een knieblessure. Op zijn terugkeer blijft het ook nog (even) wachten.

De speler zou graag weer op het veld staan, maar wil zich ook niet forceren. "Tien jaar geleden pushte ik mezelf om sneller opnieuw fit te zijn dan die voorspelde vier maanden - ik verbeet de pijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Nu moeten de kinesisten me afremmen. Ze zeggen dat het geen zin heeft om zaken te forceren. De spieren rond mijn mediale band moeten eerst dubbel zo sterk zijn als voorheen. Dat heeft zijn tijd nodig. Ik heb er intussen leren mee leven, maar soms moet ik toch op mijn tanden bijten", klinkt het.

Wanneer hij terugkeert, is nog niet duidelijk. "Pas als mijn knie weer honderd procent is, mag ik de volgende stap zetten. Is dat binnen twee weken: perfect. Is het over zes weken: ook perfect - ik durf er geen datum op plakken. Hoe dan ook blijf ik positief. Het komt wel in orde", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws