Emery wekt verbazing in Engeland: Arsenal kan geen spelers kopen, alleen huren

Emery wekt verbazing in Engeland: "Arsenal kan geen spelers kopen, alleen huren"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 16:51do 10-01-2019 om 16:51

Arsenal kan in de winterse transferperiode geen spelers kopen. Dat laat Unai Emery weten. De Arsenal-manager krijgt hooguit een paar huurlingen tot zijn beschikking.

Emery hoopte een centrale verdediger en vleugelaanvaller te mogen verwelkomen, maar Arsenal gaat in januari géén geld uitgeven aan nieuwe spelers. De Londense grootmacht kampt met financiële tekorten door de enorme salarishuishouding en transfersommen die de laatste twaalf maanden zijn betaald.

"We kunnen geen spelers kopen, alleen huren", aldus Emery, geciteerd door The Telegraph. Arsenal hoopt onder meer Denis Suarez te huren van FC Barcelona. "Ik weet niet wat de stand van zaken nu is. De club is bezig om uit te zoeken welke spelers ons in de tweede seizoenshelft kunnen helpen."

De uitspraken van Emery leiden tot onbegrip bij de achterban van Arsenal. The Gunners staan bekend als één van de gezondste clubs in de Premier League, maar zitten al jaren op de centen. De vorig jaar vertrokken Arsène Wenger kreeg om die reden veel kritiek.

Plaats een reactie

camargue +6005
donderdag 10 januari 2019 om 17:27
Het moest er eens van komen zeker, wetende dat die ploegen al jaren boven hun stand leven.

Idem voor Real, PSG, ... Waar zitten ze nu met die hele financial fairplay?
Vind ik leuk
Smuuw +1335
donderdag 10 januari 2019 om 19:43
Arsenal heeft nooit veel uitgegeven. Laca en Aubameyang zijn de duurste aankopen ooit in de geschiedenis van de club. Heeft eerder te maken met amper iets verdienen aan verkoop van spelers bij deze club, de grootste fout van ivan. Kijk maar naar Ramsey ... Hij is niet de eerste die gratis vertrekt ...
Vind ik leuk
agdh +2146
donderdag 10 januari 2019 om 18:03
Hier eindigt dan het gerucht van Carrasco, tenzij ze hem huren natuurlijk ;)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws