Droomdebuut! Nieuwkomer Sörloth toont direct zijn kwaliteiten voor KAA Gent

Droomdebuut! Nieuwkomer Sörloth toont direct zijn kwaliteiten voor KAA Gent

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 15:46do 10-01-2019 om 15:46

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 16:13do 10-01-2019 om 16:13

KAA Gent huurt spits Alexander Sörloth voor de rest van het seizoen van het Engelse Crystal Palace. De 23-jarige Noor had amper een half uur nodig om zijn visitekaartje af te geven. 

KAA Gent verblijft in het Spaanse Oliva, waar de Buffalo's donderdag de degens kruisen met het Duitse Holstein Kiel, de nummer vijf uit de 2. Bundesliga. Sörloth, die dinsdag officieel werd vastgelegd, kreeg van oude bekende Jess Thorup een basisplaats en toonde tegen Kiel snel waarom Gent hem heeft gehaald. Sörloth kopte krachtig raak uit een perfecte voorzet vanaf de flank. Met zijn eerste treffer maakte Sörloth ook duidelijk dat koppen een specialiteit van het huis is. Even later bleef hij koelbloeding na een uistekende counter.

Thorup koos tegen Kiel overigens voor de volgende basiself: Kaminski, Souquet, Bronn, Plastun, Asare, Odjidja, Esiti, Dompé, Dejaegere, Sørloth en Yaremchuk. Holstein Kiel is de enige opponent van Gent tijdens deze winterstage. Vrijdag is Gent al toe aan de laatste dag in het zonnige Oliva.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws