'Bayern München verrast en wil Barça-transfer op laatste moment kapen'

'Bayern München verrast en wil Barça-transfer op laatste moment kapen'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 12:28do 10-01-2019 om 12:28

Bayern München pakt door na de komst van Benjamin Pavard. Het volgende doelwit is ook een Fransman: Adrien Rabiot, middenvelder van Paris Saint-Germain.

Met dat nieuws pakt BILD donderdag uit. Rabiot beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en leek hard op weg naar FC Barcelona, maar Bayern zou de transfer op het laatste moment willen kapen. Hasan Salihamidzic, sportief directeur van Bayern, heeft volgens BILD contact gelegd met PSG.

Ook het Franse RMC schrijft donderdag dat Bayern München stappen maakt om Rabiot over te nemen van PSG. De Franse grootmacht zou willen luisteren naar de Duitsers, die in tegenstelling tot Barça meteen zaken willen doen. Rabiot moet in de winterse transferperiode tien tot twintig miljoen euro kosten.

Als een transfer in januari tóch niet haalbaar is, zal Bayern er alles aan doen om Rabiot in de zomerstop over te nemen van PSG. De Franse middenvelder is dan transfervrij. Die constructie heeft Barcelona, dat overigens een slechte relatie heeft met het bestuur van PSG, ook voor ogen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws