Vanaken houdt nog rekening met Anderlecht: Met hen weet je nooit

Vanaken houdt nog rekening met Anderlecht: "Met hen weet je nooit"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 12:20do 10-01-2019 om 12:20

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 12:36do 10-01-2019 om 12:36

Hans Vanaken bereidt zich met Club Brugge in Doha voor op de terugronde. Naast het vele trainingswerk had hij ook tijd om bij Sporza even vooruit te blikken op de terugronde en het Gala van de Gouden Schoen. 

Racing Genk lijkt de grootste concurrent voor de titel te worden, al houdt Vanaken ook nog rekening met Anderlecht. "Anderlecht? Met hen moet je altijd rekening houden. Standard kon vorig jaar met zo'n achterstand bijna de titel pakken en je mag zeker een ploeg als Anderlecht nooit afschrijven", vertelt hij.

 Vanaken weet niet wat de komst van nieuwe coach Rutten zal geven in Brussel. "Ze hebben een nieuwe trainer. Je weet nooit wat zoiets geeft. Voor hetzelfde geld zetten ze plots een mooie reeks neer", aldus Vanaken.

Gouden Schoen
Vanaken is een van de grote favorieten om op 16 januari de Gouden Schoen te winnen. "Hoe hoog ik mijn kansen inschat? Redelijk hoog. Ik heb een fantastisch 2018 gehad met veel goals en assists. Zulke statistieken heb ik in een jaar nog nooit kunnen voorleggen. Maar je weet niet wat de stemmers doen”, zei hij daarover.

Poll

Maakt Anderlecht nog kans op de titel?

(426 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws