Guardiola biedt manager glas wijn aan na 9-0: 'Hoop dat hij meer dan glas heeft'

Guardiola biedt manager glas wijn aan na 9-0: 'Hoop dat hij meer dan glas heeft'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 10:31do 10-01-2019 om 10:31

Burton Albion ging woensdagavond met liefst 9-0 onderuit bij Manchester City. Trainer Nigel Clough was na afloop toch redelijk positief over het optreden van zijn ploeg.

"We hadden niet anders verwacht. Ze hebben zoveel kwaliteit. Het had ook meer kunnen zijn", blijft hij nuchter voor de camera van Sky Sports. De huidige nummer negen van de League One wist dat het een lastige klus zou worden. "Dat wisten we al toen de loting was verricht en we Middlesbrough versloegen."

Toch is Clough niet ontevreden. "We hebben geschiedenis geschreven met de club door de laatste vier van een grote bekercompetitie te halen. Toen we de andere drie teams zagen bij de loting, wisten we dat het lastig zou worden."

Dat zijn ploeg erin slaagde de dubbele cijfers te voorkomen deed hem deugd. Na afloop had Clough nog een onderonsje met City-manager Pep Guardiola. "Hij zei: Kom langs en dan drinken we een glas wijn. Ik hoop dat hij meer dan een glas heeft. Ik hoop dat hij een paar flessen heeft", sluit hij lachend af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws