KAA Gent-voorzitter De Witte: ‘Ik ga binnenkort samenzitten met Vanhaezebrouck’

KAA Gent-voorzitter De Witte: ‘Ik ga binnenkort samenzitten met Vanhaezebrouck’

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 08:16do 10-01-2019 om 08:16

KAA Gent heeft een aantal maanden geleden met Jess Thorup de opvolger van de ontslagen Yves Vanderhaeghe in huis gehaald. Voorzitter Ivan De Witte respecteert ex-coach Hein Vanhaezebrouck ook nog enorm.

Tegenover Het Nieuwsblad laat De Witte zich uit over de ex-trainer van KAA Gent en RSC Anderlecht. Een trainerswissel zit er nog niet in. “Voorlopig moeten we daar niet aan denken. We zitten goed met Jess Thorup. Maar ik blijf Hein enorm respecteren voor wat hij bij ons heeft verwezenlijkt. Het blijft uitzonderlijk straf.”

“Niemand is perfect - misschien kon Hein dat wat moeilijker toegeven -, maar ik zal hem blijven respecteren en verdedigen”, vervolgt De Witte. “Ik heb ooit eens gezegd: Hein zal nog eens met heimwee terugdenken aan Gent. Ik heb met hem persoonlijk al over die uitspraak gesproken. Wat hij daarop zei, blijft tussen ons.”

Het respect blijft groot en een toekomstige ontmoeting tussen voorzitter en ex-trainer staat op de planning bij De Witte. “Ik blijf hem erg waarderen en heb het voornemen om binnenkort eens met Hein te lunchen.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws