Kaminski heeft maar één ambitie bij KAA Gent: Het draait enkel om prestaties

Kaminski heeft maar één ambitie bij KAA Gent: "Het draait enkel om prestaties"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 22:25wo 09-01-2019 om 22:25

Thomas Kaminski moet bij KAA Gent de opvolger worden van Lovre Kalinic. De 26-jarige Belg voelt zich klaar voor de stap hogerop, maar heeft wel geen garanties gekregen van het Gent-bestuur.

"Bij een topclub kunnen er geen beloftes gedaan worden. Het draait alleen maar om prestaties. Ik weet dat er hier met Coosemans en Thoelen flinke concurrentie is. Maar dat is in veel clubs het geval. Bij Anderlecht en Kopenhagen heb ik het niet anders geweten. Concurrentie maakt iedereen beter", vertelde Kaminskie tegenover Het Laatste Nieuws.

"Maar de ambitie is uiteraard om nummer één te zijn. Niemand maakt zo'n transfer met als doel om op de bank te zitten. Sommigen spreken dat misschien niet uit, maar ik ben nooit zo geweest. In elke club waar ik gezeten heb, wou ik gewoon spelen. Ik wil trouwens graag het rugnummer één dragen."

Kaminski is blij dat zijn transfer werd afgerond voor het begin van de winterstage. "Er is geen betere manier om mekaar te leren kennen, dan door 24 uur op 24 samen te zijn. De accommodaties en de trainingsfaciliteiten zijn hier in elk geval top. Het is duidelijk dat het er hier professioneel aan toegaat. Om dat mee te maken, word je voetballer", besloot de doelman.

Lees ook: Straffe uitspraak: "Kaminski is gewoon beter dan Kalinic"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws