Revelatie van Antwerp verbaast zichzelf: Ging sneller dan verwacht

Revelatie van Antwerp verbaast zichzelf: "Ging sneller dan verwacht"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 19:00wo 09-01-2019 om 19:00

Antwerp gaat deze winter mogelijk nog transfers doen, maar een linksachter is niet nodig: Simen Juklerod is daar een schot in de roos, en daar staat hij zelf ook van te kijken.  

Juklerod had er niet op gerekend dat hij er meteen zou staan. "Ik had vooraf ingecalculeerd dat ik een aanpassingsperiode van zes maanden nodig zou hebben. Het is veel sneller gegaan dan ik had verwacht. Ik heb mijn kans gegrepen en hoop zo nog een tijdje door te gaan", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

In Noorwegen loopt het seizoen niet gelijk met België. Juklerod speelt daardoor al onafgebroken sinds maart. "Op het einde van vorig jaar voelde ik de vermoeidheid in de benen op training. Maar tijdens een wedstrijd had ik er geen last van. Maar die week vakantie heeft me wel deugd gedaan om de batterijen op te laden", geeft hij aan.

Nu is hij klaar voor Play-Off 1, al deed Antwerp het nog niet geweldig in toppers. "Toch voel ik dat we met de grote clubs kunnen wedijveren. Tegen Genk stonden we bij de rust 2-0 voor. Ik twijfel er niet aan dat we het ook tegen de grote ploegen kunnen. We moeten alleen wat meer in onszelf geloven."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws