Ruime zege voor Sporting Lokeren, bizar matchverloop voor Essevee

09-01-2019 17:30 Laatste update: 17:42
3

Sporting Lokeren en Zulte Waregem hebben woensdagnamiddag allebei een oefenduel gespeeld. Beide clubs sloten die ook af met een zege.

Lokeren nam het op tegen een selectie van Spaanse voetballers zonder contract. Dat bleek niet bepaald een taaie brok: het elftal van Trond Sollied walste erover met 0-5. Voor de rust waren het Bia en de terugkerende Mpati die voor de doelpunten zorgden. Na de pauze maakten Jovanovic (2x) en Marecek het verdict nog zwaarder voor de Spanjaarden. Vrijdag staat het Schotse Hearts op het menu.

Zulte Waregem bleef steken op een gelijkspel tegen het Duitse Hannover 96. Het werd 3-3 in die wedstrijd. Opvallend genoeg vielen alle goals in de laatste twintig minuten. Nissila, Sylla en De Pauw deden het voor Essevee, Hannover kon in de ultieme slotfase nog helemaal terugkeren via Hadzic, Muslija en Weydandt.