Gepikeerde voorzitter hekelt handelswijze Barça: 'Het is toch niet te geloven'

Gepikeerde voorzitter hekelt handelswijze Barça: 'Het is toch niet te geloven'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 15:04wo 09-01-2019 om 15:04

Toulouse heeft geen goed woord over voor de handelswijze van FC Barcelona wat betreft het aantrekken van Jean-Clair Todibo. De talentvolle verdediger maakt komende zomer transfervrij de overstap naar de Spaanse kampioen.

Barça maakte de komst van Todibo dinsdag wereldkundig. De negentienjarige Fransman bereikte geen overeenstemming met Toulouse over een nieuw contract en kan daardoor gratis de overstap maken. Dat steekt bij voorzitter Olivier Sedran. "Barcelona heeft niet gehandeld zoals het zou moeten", zegt de preses tegen L'Equipe. "Ze hebben zich niet gedragen als een grote club."

Hoewel de Catalanen Todibo mochten benaderen aangezien zijn contract binnen zes maanden afloopt, noemt Sadran de manier waarop de transfer bekend is gemaakt 'arrogant'. "Het is toch niet te geloven: ze kondigen aan dat de speler in juli overstapt, maar ik ken niemand die kan zeggen wat er over zes maanden gebeurt. Het leven zit vol verrassingen, ook onaangename, maar het is arrogant en beledigend om te zeggen wat wíj doen."

Sadran twijfelt bovendien of Todibo de juiste keuze maakt. "Zijn agent heeft goed werk geleverd, maar is Barcelona echt de beste keuze voor hem? Ik weet het niet." Sadran sluit een transfer in de winter uit. "Je kan er geld op inzetten dat hij tot juni bij ons blijft."

Plaats een reactie

CobraX +618
woensdag 9 januari 2019 om 16:53
Ik zie niet in wat het probleem is. Ik denk dat Sedran het gewoon niet kan verkroppen dat hij geen transfersom zal ontvangen.
Vind ik leuk
Smuuw +1335
woensdag 9 januari 2019 om 21:28
Is toch beetje normaal voor een kleinere club die iemand lanceert. Stank voor dank. Sinds die drama over Malcom met As Roma verschiet ik niet meer van het huidige bestuur
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws