'Jaadi opweg naar de uitgang bij Antwerp: flankspeler heeft oefenkamp al verlaten'

'Jaadi opweg naar de uitgang bij Antwerp: flankspeler heeft oefenkamp al verlaten'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 14:04wo 09-01-2019 om 14:04

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 14:13wo 09-01-2019 om 14:13

Antwerp sloot de heenronde af op een mooie derde plaats in de rangschikking. Antwerp zou na de winterstop dan ook liefst zijn kern behouden om volop te kunnen meestrijden om een plaats in Play-Off 1. Al lijkt Reda Jaadi opweg naar de uitgang bij Antwerp. 

Een vertrek van Jaadi lijkt onafwendbaar. Het Laatste Nieuws weet dat Jaadi het oefenkamp van Antwerp in Algorfa dinsdag heeft verlaten. Vermoedelijk om terug te reizen naar België en van daaruit zijn transfer af te ronden.

Twee clubs tonen concrete interesse in Jaadi. Dinamo Boekarest lijkt de beste papieren te hebben om Jaadi binnen te halen. Al behoort een transfer binnen de landsgrenzen ook nog tot de mogelijkheden, want ook Charleroi hengelt naar de diensten van Jaadi.

Man van één minuut
Vorig seizoen kwam Jaadi tot 17 wedstrijden voor Antwerp. Daarin wist hij twee keer de weg te vinden naar doel en was hij goed voor twee assist. Dit seizoen kwam hij nog maar een keer in actie voor Antwerp. Hij kwam niet verder dan een invalbeurt van een minuut.

Plaats een reactie

DirkRAFC1 +1474
woensdag 9 januari 2019 om 14:20
"Een vertrek van Reda Jaadi lijkt echter onafwendbaar".

Geloof me als ik zeg dat er helemaal niemand op Antwerp een traan zal laten mocht Reda Jaadi vertrekken, behalve misschien de speler zijn moeder.
Reda zelf staat gewoonlijk precies tegen zijn zin op het veld wanneer er dan toch eens beroep op hem wordt gedaan.

Het enige waarvoor hij tegenwoordig nog gebruikt werd was om genoeg Belgen op het wedstrijdblad te hebben denk ik maar in dat geval ben je volgens mij honderd keer beter af om één van de vijf beloftes te gebruiken die momenteel mee op stage zijn met de A-kern.
Indien de situatie zich dan nog mocht voordoen dat je genoodzaakt bent om ze ook in het spel te brengen dan weet je tenminste dat je mag verwachten dat deze jongens zich wel zullen dubbel plooien.

Niet dat het volgens mij ook nodig zal zijn want ik verwacht toch dat Luciano eerstdaags met één of meerdere nieuwe gezichten voor de dag komt. Al is het wel jammer dat de winterstage in Spanje inmiddels al weer halfweg is.
Vind ik leuk
pie_111 +328
woensdag 9 januari 2019 om 15:32
Die ene minuut dit seizoen zal het wel niet erg zijn dat het tegen zijn zin was of niet dat hij op het veld stond...
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +1474
woensdag 9 januari 2019 om 16:47
Klopt uiteraard wat je zegt maar het zal wellicht ook door zijn houding zijn de keren dat hij afgelopen seizoen een kans kreeg dat hij nu nog maar aan die ene minuut zit.

Hij heeft nochtans best goede voeten maar tussen de oren zit het duidelijk iets minder goed.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +19120
woensdag 9 januari 2019 om 17:34
Ik vond dat vorig seizoen een zeer leuke speler. Kan zeker bij een degelijke ploeg aan de slag.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws