OFFICIEEL: Waasland-Beveren ziet zomertransfer alweer vertrekken

OFFICIEEL: Waasland-Beveren ziet zomertransfer alweer vertrekken

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 09:47wo 09-01-2019 om 09:47

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 09:49wo 09-01-2019 om 09:49

Waasland-Beveren haalde afgelopen zomer tal van nieuwkomers in huis. Verschillenden onder hen konden zich niet doorzetten. Tobias Salquist verliet de Freethiel al, maar daar komt nu nog een extra vertrekker bij.

Zo zal Oscar Threlkeld na amper een half jaar alweer vertrekken bij Waasland-Beveren. De Engelse rechtsachter trekt op huurbasis naar Plymouth Argyle FC, nota bene de club die hem afgelopen zomer verkocht aan de Waaslanders. Daar blijft Threlkeld tot het einde van het  seizoen.

De 24-jarige flankverdediger kwam bij Waasland-Beveren aan amper twee wedstrijden, goed voor 180 speelminuten. Voor de rest kwam Threlkeld niet aan de bak op de Freethiel. Daarom kiest hij nu voor een (tijdelijke) terugkeer naar de Engelse derdeklasser.

Tweede vertrekker
Eerder deze week maakte Waasland-Beveren ook al het vertrek van Tobias Salquist wereldkundig. De Deense verdediger tekende een contract bij Lillestrom SK. Bij hem gaat het wel om een definitieve transfer. Ook Salquist kwam pas afgelopen zomer over naar de Waaslanders.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Komt Waasland-Beveren nog in degradatiegevaar?

Ja, het wordt knokken
57%
Nee, ze redden zich zeker
43%
(158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws