Nieuwe interesse voor Genk-speler: 'Fenerbahce en Galatasaray melden zich'

Nieuwe interesse voor Genk-speler: 'Fenerbahce en Galatasaray melden zich'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 09:16wo 09-01-2019 om 09:16

KRC Genk heeft heel wat talent rondlopen. Sterkhouders als Sander Berge, Leandro Trossard en Ally Samatta werden al aan verschillende buitenlandse (top)clubs gelinkt, maar zij zijn niet de enigen voor wie er interesse is.

Foot CD meldt namelijk dat Dieumerci Ndongala het hof wordt gemaakt door Galatasaray en Fenerbahce. De twee Turkse topclubs laten het dit seizoen wat afweten, waardoor ze zich beiden gevoelig willen versterken.

Galatasaray en Fenerbahce hebben contact opgenomen met de entourage van Ndongala, alsook met KRC Genk. Het ziet er echter niet naar uit dat de flankspeler zal vertrekken uit de Luminus Arena. Genk wil de kern samenhouden met het oog op de titelstrijd.

Anderlecht mikt op Pozuelo
Hetzelfde lijkt te gelden voor Alejandro Pozuelo, maar zijn vertrek heeft Genk niet in de hand. Zo zou RSC Anderlecht de opstapclausule van de Spanjaard willen activeren, al moet Pozuelo zelf akkoord gaan met een transfer naar paars-wit. Dat ziet er echter niet naar uit.

Poll

Welke flankspeler geniet jouw voorkeur?

(302 stemmen)

Plaats een reactie

DDT +3942
woensdag 9 januari 2019 om 09:30
Anderlecht, club, standard, ze willen allemaal de opstap clausule lichten maar hij zal zelf niet naar deze ploegen gaan
Vind ik leuk
Quizmaster +781
woensdag 9 januari 2019 om 09:34
Anderlecht zal wel willen ja..alleen de tijd dat spelers een gat in de lucht sprongen als Anderlecht aanklopte is (voorlopig) voorbij...
En Ndongala: hij weet dat het op n ander niet altijd beter is..zeker in Turkije niet!
Vind ik leuk
HalloDaar +154
woensdag 9 januari 2019 om 10:26
Die kwakkel van Anderlecht dat de opstapclausule van pozuelo wil lichten, heb ik hier een week of 2 geleden nog gelezen. Dat was toen een totaal non artikel over mogelijk "goede" versterkingen voor rsca.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +19167
woensdag 9 januari 2019 om 12:33
Ja, en volgens Sport/Voetbalmagazine overweegt paars-wit dat effectief. Waarom ook niet? Met te proberen geef je niet uit hé..
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws