Roef van RSC Anderlecht definitief naar Waasland-Beveren? Verschillende opties

Roef van RSC Anderlecht definitief naar Waasland-Beveren? "Verschillende opties"

09-01-2019 09:02 Laatste update: 09:04
3

Davy Roef wordt op dit moment door RSC Anderlecht uitgeleend aan Waasland-Beveren. Die laatste heeft een aankoopoptie op de doelman en lijkt die ook te gaan lichten. Toch is Roef er nog niet zeker van of hij ook volgend seizoen bij Waasland-Beveren actief zal zijn.

Voor 31 januari moet Waasland-Beveren beslissen of het Roef definitief overneemt van Anderlecht. "Het is niet zo dat ik meteen vastlig bij Waasland-Beveren voor volgend jaar als ze de aankoopoptie lichten", aldus Roef in Het Nieuwsblad.

Roef houdt de boot af
Zo moet Waasland-Beveren ook met Roef zelf nog tot een akkoord komen. "In dat geval is er een akkoord op clubniveau, maar moeten wij er ook nog uit komen. Ik probeer dit seizoen zo goed mogelijk te spelen zodat ik verschillende opties heb. Als Waasland-Beveren daar één van is, des te beter", lijkt de doelman niet echt happig te zijn op een verlengd verblijf op de Freethiel.

De kans bestaat ook dat Roef gewoon terugkeert naar Anderlecht, alhoewel: "Dat is enkel een theoretische mogelijkheid omdat ik er nog een jaar onder contract lig", besluit hij.