De Sutter: Waarom ik nog geen contract kreeg bij KV Oostende? Het is een raadsel

De Sutter: "Waarom ik nog geen contract kreeg bij KV Oostende? Het is een raadsel"

09-01-2019 08:02 Laatste update: 08:04
6

Tom De Sutter traint al even mee bij KV Oostende, maar de ex-aanvaller van RSC Anderlecht en Club Brugge kreeg nog steeds geen contract aangeboden bij de Kustboys. Bij Sporza laat De Sutter zich uit over de huidige situatie.

De Sutter vertoeft momenteel in Spanje, waar hij de stage meedoet bij KV Oostende. "Het is lastig, maar het is leuk", aldus de 32-jarige spits. "Ik sta fysiek vrij sterk en hoef me weinig zorgen te maken voor de rest van het seizoen."

Positieve commentaren
"Waarom ik nog geen contract getekend heb? Dat moet je niet aan mij vragen", gaat De Sutter verder. Hij hoopt dat KV Oostende snel overtuigd is van zijn kunnen. "Ik heb al zes weken alles gedaan. Het is voor mij een raadsel wat ik nog meer moet of kan doen, maar we zien wel wat er moet gebeuren. Van de staf krijg ik positieve commentaren en dat geeft me wel vertrouwen."

Van hoge eisen zijn er bij De Sutter alvast geen sprake. "Ik wil nog voetballen en dat is het belangrijkste. Eisen hoeven voor mij niet meer op de eerste plaats te staan", besluit de aanvaller.