UPDATE: De Conde sluit vertrek uit: Hij verlaat de club niet in januari

UPDATE: De Conde sluit vertrek uit: "Hij verlaat de club niet in januari"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 22:32do 10-01-2019 om 22:32

AS Roma heeft de weg naar KRC Genk gevonden. Eerder raakte bekend dat het Sander Berge wil aantrekken, maar het heeft nog een andere speler van de Limburgers op de verlanglijst staan.

Zo meldt Gianluca Di Marzio dat ook Ruslan Malinoskyi op het lijstje van de Romeinen staat. Eerder toonde het interesse in Sander Berge, maar die lijkt te duur uit te vallen voor de club. Malinovksyi denkt het goedkoper aan te kunnen trekken.

Volgens de Italiaanse bron zou AS Roma zo'n twaalf miljoen euro willen betalen voor Malinovskyi. Die transfer zou niet doorgaan in januari, maar wel in de zomertransferperiode. AS Roma zou inmiddels zelfs al contact hebben opgenomen met Genk.

Malinovskyi is bezig aan zijn beste seizoen ooit bij Genk. Hij was al goed vor elf doelpunten en tien assists in 31 wedstrijden. Bij de Limburgers heeft hij nog een contract tot medio 2022.

Update 10/01 22.32: Een leegloop zal het niet worden bij Genk. Een vertrek van Malinovskyi deze winter ligt niet in de kaarten, dat zegt Dimitri De Condé aan Tele Radio Stereo. "Ruslan zal de club in januari niet verlaten. Ik weet niet of hij in de zomer gaat vertrekken, maar ik heb nog niet met Monchi gesproken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws