Toptalent van Club Brugge kan overtuigen: 'Hij liet zien wat hem speciaal maakt'

Toptalent van Club Brugge kan overtuigen: 'Hij liet zien wat hem speciaal maakt'

08-01-2019 22:15
1

Heel wat spelers van Club Brugge worden dit seizoen gevolgd door buitenlandse clubs. Emmanuel Dennis is er daar één van. Het zou dus niet verbazen als hij aan het einde van dit of volgend seizoen vertrekt. Maar Blauw-Zwart lijkt zijn opvolger al in huis te hebben.

Zo lanceerde Ivan Leko dit seizoen de jongeling Cyril Ngonge. Hij liet met momenten al mooie dingen zien. Bij Sport/Voetbalmagazine kijken ze hard uit naar zijn ontwikkeling.

'Bij zijn debuut tegen Standard toonde hij wat hem zo speciaal maakt: geen podiumvrees, goede techniek en ondernemingszin. Als zoon van ex-prof Michel Ngonge weet Cyril ook al wat het bestaan van een profvoetballer inhoudt. Ongetwijfeld een troef', klinkt het.

Ngongé heeft bij Club Brugge op de flanken nog heel wat concurrentie, maar bij een mogelijk vertrek van enkele spelers kan hij plots helemaal doorbreken. 'In 2019 moet de tweevoetige Ngonge in staat zijn vaker het wedstrijdblad te halen en wie weet volgende zomer helemaal door te breken wanneer Wesley en/of Dennis vertrekken bij Club', schrijft het weekblad.