AS: Sevilla, Villarreal en Valencia volgen Ajacied Bandé

AS: Sevilla, Villarreal en Valencia volgen Ajacied Bandé

08-01-2019 19:25

Hassane Bandé schijnt er goed op te staan bij diverse clubs uit Spanje. De Spaanse krant AS laat in een korte analyse over Ajax de namen van drie clubs vallen.

AS analyseert Ajax in verband met de Champions League-wedstrijden tegen Real Madrid over iets meer dan een maand. 'De jonge aanvaller Traoré, zeventien, heeft zich bij de Amsterdamse club gevoegd en nog positiever is dat Mateo Cassierra terugkeert van een verhuurperiode.'

'Een andere goede speler die snel fit hoopt te zijn voor de Champions League-wedstrijden is Hassane Bandé, voor wie meer dan acht miljoen euro is betaald aan KV Mechelen en gevolgd wordt door Sevilla, Villarreal en Valencia', aldus de krant.

Bandé wacht nog op zijn officiële debuut voor Ajax. De Burkinese vleugelspeler (20) raakte in de voorbereiding zwaargeblesseerd en is herstellende. Hij is dan ook niet mee op trainingskamp. "Ze spelen daar enkele wedstrijden, dan is het beter om hier voort te revalideren", zei Bandé afgelopen weekend in Het Laatste Nieuws.

"Ça va intussen, ik loop al buiten op het veld, maar nog niet volledig pijnvrij. Begin december onderging ik een kleine operatie aan de enkel om de schroef te verwijderen. Daardoor ben ik nog niet supermobiel. Het gaat allemaal ietsje trager dan verwacht, maar ik moet gewoon geduld hebben. Hopelijk kan ik na de stage aanpikken bij de groep."

Lees ook: Anderlecht nam contact op met Bandé: "Heel vriendelijk"