Bölöni ontkent geruchten: Ik heb nooit geprobeerd om terug te keren

Bölöni ontkent geruchten: "Ik heb nooit geprobeerd om terug te keren"

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 16:53di 08-01-2019 om 16:53

Lazslo Bölöni heeft nooit geprobeerd om terug te keren bij Standard Luik. Voor de aanstelling van Ricardo Sa Pinto waren er enkele geruchten, maar de Roemeense coach ontkent alles.

"Voor mij is Standard een fantastische club. Ik heb daar momenten meegemaakt die ik nooit zal vergeten. Ik ben gek op de spelers van toen, het publiek, de stad en ik denk dat het respect wederzijds is", vertelde Bölöni tijdens een interview met Sport/Voetbalmagazine. "Dit gezegd zijnde, als er zaken zijn die me storen, dan denk ik dat ik me stilaan kan veroorloven om de mensen dat ook duidelijk te maken. Als ik Ricardo Sá Pinto even prikkelde, was dat omdat hij dat verdiende."

"En idem dito met de directie. Ik heb vernomen dat er dingen over mij werden gezegd die ik niet kon appreciëren. Laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn: ik heb niet geprobeerd om naar Standard terug te keren, voor ze een contract tekenden met Sa Pinto. Zonder twijfels waren er makelaars die geprobeerd hebben om me daar onder te brengen, maar ik heb geen enkele een mandaat gegeven om me in onderhandelingen met Standard te vertegenwoordigen", besloot Bölöni.

Plaats een reactie

camargue +5998
dinsdag 8 januari 2019 om 17:19
tja, die makelaars toch hé ...

Ik verschiet er zelfs van dat onze regering, of wat er nog van rest, hun fouten nog niet op de makelaars heeft gestoken ... Misschien toch eens met de Charles bellen :)
Vind ik leuk
JoeCanoe +1324
dinsdag 8 januari 2019 om 18:44
Die makelaars krijgen wel meer geregeld dan onze regering.
Vind ik leuk
dinsdag 8 januari 2019 om 23:56
Joe, goeie opmerking !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws