Ik wist meteen dat Genk een ploeg was die bij mijn kwaliteiten paste

"Ik wist meteen dat Genk een ploeg was die bij mijn kwaliteiten paste"

08-01-2019 15:18
17

Met Neto Borges heeft KRC Genk een (nog) onbekende Braziliaan aangetrokken. De linksachter kwam over van het Zweedse Hammarby. Borges kan niet wachten om eraan te beginnen en door te breken bij Genk.

Borges gelooft dat hij zeker bij het Genkse spel pas. "Ik hou ervan om aan te vallen, ik hou ervan om assists te geven en als het kan, ga ik ook graag mijn eigen kans", stelt hij zichzelf voor bij Het Laatste Nieuws.

"Toen ik voor het eerst hoorde dat Racing Genk interesse toonde, ben ik de club meteen beginnen te volgen. De wedstrijden die ik zag en de offensieve manier van voetballen bevielen mij. Ik wist meteen dat Genk een club was die bij mijn kwaliteiten paste", aldus de Braziliaan.

Integratie
Hij kijkt er dan ook naar uit om door te breken bij Genk. Al is het nog even aanpassen voor hem. "Genk is een grote club in wording, met een stevige reputatie in Europa. Het niveau hier ligt een pak hoger dan in Zweden. Dat heb ik de eerste dagen op training al gemerkt, maar dat schrikt mij zeker niet af."

"De integratie zal vlot verlopen, al hangt die voor een groot stuk ook af van mijn prestaties op training. Ik ga mij volledig geven en hopelijk pakken we op het einde van het seizoen de titel", besluit hij.