Trekt Awoniyi van KAA Gent naar andere JPL-club? Hij wil voor ons spelen

Trekt Awoniyi van KAA Gent naar andere JPL-club? "Hij wil voor ons spelen"

09-01-2019 07:47 Laatste update: 07:48

Royal Excel Moeskroen zit nog steeds verwikkeld in de strijd tegen de degradatie. Vooral aanvallend lijkt het mis te lopen bij de Henegouwenaren. Het wil dat oplossen met twee nieuwe spelers.

Zo meldt La Dernière Heure dat Moeskroen hoopt te kunnen shoppen bij Cercle Brugge en Gent/Liverpool. De Henegouwenaren willen Dylan De Belder en Taiwo Awoniyi tot het einde van het seizoen huren. De transfers van beide spelers kan dinsdag of woensdag nog afgerond worden.

Awoniyi speelde vorig seizoen al voor Moeskroen. Hij wordt door Liverpool momenteel uitgeleen aan Gent, maar komt daar amper aan de bak. Bij Moeskroen moet hij opnieuw het spelplezier vinden.

Ook De Belder heeft contact met het bestuur van Moeskroen. Cercle is naar verluidt niet happig om De Belder te laten gaan, maar zou hem bij een goed bod wel uitlenen.

Update 09/01, 07.45: Het is Moeskroen menens om Awoniyi terug te halen. Algemeen directeur Paul Allaerts weet alvast dat de Nigeriaan zelf staat te springen om te komen. "Taiwo Awoniyi wil graag de tweede seizoenshelft bij ons spelen", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.