UPDATE: Verschueren ontkent interesse in Nederlander: Geen contact gehad

UPDATE: Verschueren ontkent interesse in Nederlander: "Geen contact gehad"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 11:13wo 09-01-2019 om 11:13

RSC Anderlecht en KAA Gent draaien geen al te best seizoen. Dat zorgt er ook voor dat ze deze winter stevig gaan uitpakken op de transfermarkt. Gent haalde al Thomas Kaminski en strijdt nu met Anderlecht om een Nederlander.

Het Italiaanse Calciomercato geeft aan dat beide topclubs interesse tonen in Rick Karsdorp. De Nederlander komt momenteel uit voor AS Roma, maar komt daar amper aan de bak. Sportief directeur Monchi zoekt een kleinere club waaraan Karsdorp kan worden uitgeleend.

Feyenoord (zijn ex-club) werd al genoemd als de grootste kandidaat om Karsdorp aan te trekken. De Nederlandse topploeg wil hem echter huren mét aankoopoptie, terwijl AS Roma een uitleenbeurt zonder opties verkiest.

Belgische interesse
Daar kunnen Gent en Anderlecht van profiteren. Beide clubs zouden een uitleenbeurt zonder opties wel zien zitten. Door de komst van Fred Rutten, de coach die Karsdorp lanceerde bij Feyenoord, lijkt Anderlecht een streepje voor te hebben op Gent.

Update 09/01 11.13: Tegenover Tele Radio Stereo heeft Michael Verschueren gereageerd op de geruchten over Karsdorp. Volgens hem is er helemaal niets van aan. "Voor zover ik weet heeft niemand van de club contact gehad met AS Roma", zegt hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws