'Anderlecht zoekt oplossing voor tweetal, Abazaj wil in België blijven'

'Anderlecht zoekt oplossing voor tweetal, Abazaj wil in België blijven'

08-01-2019 10:36
2

Het beloven nog drie drukke weken te worden voor Frank Arnesen en Michael Verschueren. De nieuwe sportieve leiders zoeken druk naar serieuze versterkingen, maar hopen deze maand ook oplossing te vinden voor enkele overbodige spelers. Kristal Abazaj en Luka Adzic behoren zeker tot deze categorie.

Abazaj en Adzic arriveerden afgelopen zomer in Brussel, maar beide transfers hebben voorlopig slecht uitgepakt. Abazaj mocht pas één keer 21 minuten meedoen in de Jupiler Pro League, terwijl Adzic nog niet eens zijn debuut heeft gemaakt. De Albaniër en Serviër zitten ook nooit bij de selectie. Het lijkt Anderlecht dan ook beter om de flankspelers de komende zes maanden elders ervaring op te laten doen.

Volgens Het Nieuwsblad heeft paars-wit deze boodschap al zowel op Abazaj als Adzic overgebracht. Naar verluidt gaf eerstgenoemde te kennen dat hij verhuurd wil worden aan een Belgische club, zodat hij kan wennen aan ons land en voetbal. Van concrete belangstelling wordt nog geen melding gemaakt. Dat is evenmin het geval bij Adzic.

Mohammed Dauda, die eveneens uitgeleend mag worden, staat al wel dichtbij een vertrek.

Lees ook: Het netwerk van Rutten: Tien ex-spelers die Anderlecht hem kan bezorgen