Italiaanse media: 'Carrasco niet naar Manchester, maar op weg richting Londen'

Italiaanse media: 'Carrasco niet naar Manchester, maar op weg richting Londen'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 10:15di 08-01-2019 om 10:15

Yannick Carrasco wordt nadrukkelijk gelinkt aan een transfer in januari. De Rode Duivel zou in beeld zijn bij Manchester United en AC Milan. Volgens Italiaanse bronnen hebben beide grootmachten echter het nakijken.

Sky Italia brengt namelijk naar buiten dat Arsenal in pole-positie ligt in Carrasco weg te halen uit China. Volgens de omroep zou Carrasco zelfs al zijn jawoord hebben gegeven aan The Gunners. De geruchten werden vervolgens bevestigd door Nicola Schira, journalist bij het gerenommeerde La Gazzetta dello Sport, de grootste sportkrant van het land.

''Het is bevestigd. Arsenal praat met Carrasco. AC Milan was de eerste club die belde, maar die konden de prijzen niet betalen. Carrasco zou vanuit China graag terugkeren naar Europa, maar zijn salaris (10,5 miljoen euro per jaar) is te hoog voor Milan. Niet voor de Gunners'', schrijft Schira op Twitter.

Kristof Terreur, de Premier League-correspondent voor Het Laatste Nieuws, zet serieuze vraagtekens bij de berichtgeving uit Italië. Hij ziet een transfer nog niet snel gebeuren, omdat onze landgenoot prijzig zal zijn. Bovendien vraagt Terreur zich af of Carrasco wel fysiek klaar is voor de Premier League. Wordt vervolgd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws