Moeilijk werken met Rutten? ''Botste bij meeste ex-clubs met de leiding''

Moeilijk werken met Rutten? ''Botste bij meeste ex-clubs met de leiding''

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 09:30di 08-01-2019 om 09:30

Fred Rutten was voor zijn aanstelling bij Anderlecht bij zeven verschillende clubs werkzaam. Vaak liep het verhaal slecht af. Rutten ging altijd op zijn gevoel af en dat botste regelmatig met de betreffende clubleiding. Anderlecht wordt alvast gewaarschuwd door Het Nieuwsblad. 

''Hij stapte op bij Maccabi Haifa uit solidariteit met de ontslagen technisch directeur die hem haalde. Als trainer van PSV zorgde hij voor heisa door de uitgestoken hand van scheidsrechter Kevin Blom te weigeren. Bij Vitesse meldde hij zich ziek na een conflict met sterke man Merab Jordania. Bij Feyenoord hekelde hij publiekelijk het transferbeleid van de club'', somt de krant op.

Rutten kan dus stevig uit de hoek komen als iets hem niet zint of als hij onder druk staat. ''Als hij in het nauw wordt gedreven – bij slechte resultaten, bijvoorbeeld – kan hij hard terugslaan. Naar de pers, de fans én het bestuur. Het maakt niet uit wie er voor hem staat.'' Het is afwachten of het wel gaat klikken met Frank Arnesen, Michael Verschueren en voorzitter Marc Coucke.

Lees ook: Het netwerk van Rutten: Tien ex-spelers die Anderlecht hem kan bezorgen

Poll

Zal hij gaan botsen met Coucke?

(192 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws