Clement bewierookt werkwijze van Genk: Chapeau voor de club

Clement bewierookt werkwijze van Genk: "Chapeau voor de club"

07-01-2019 21:48
2

KRC Genk heeft zijn huiswerk op de transfermarkt al af. De Limburgers hebben met Casper De Norre en Neto Borges twee nieuwe spelers aangetrokken en daar lijkt het bij te blijven. Coach Philippe Clement toont zich heel tevreden met de werkwijze van zijn club.

"Bij Genk verkiezen we jonge en talentvolle spelers boven oude, gevestigde waarden. Dit zijn twee jongens die in de schaduw van respectievelijk Uronen en Maehle kunnen groeien, zodat ze het verhaal van Genk gewoon kunnen worden", vertelde Clement aan Sporza.

"Omdat het niveau de voorbije maanden is gestegen, zijn de eisen om bij Genk te kunnen spelen ook gestegen. Het is moeilijker geworden om spelers te vinden die direct inpasbaar zijn. Normaal gezien zijn hiermee onze transfers afgerond. Ik ben blij dat we dit vóór het trainingskamp hebben kunnen realiseren. Chapeau voor de club."

"Als er geen gekke bedragen worden geboden, vertrekt er ook niemand. Ik heb ook niet het gevoel dat er iemand met een transfer in zijn hoofd zit. Ook ik niet. Je voelt dat deze groep iets speciaals wil verwezenlijken dit seizoen", besloot Clement.

Lees ook: Clement op stage met Genk: "Niet kampioen spelen zou geen ramp zijn"