Voorzitter Croonen laat zich uit over toekomstplannen KRC Genk

Voorzitter Croonen laat zich uit over toekomstplannen KRC Genk

07-01-2019 13:53
15

KRC Genk is aan een sterk seizoen bezig. De prijzen worden echter uitgedeeld aan het einde van de rit. Voorzitter Peter Croonen laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de toekomst van KRC Genk.

Croonen vertelt over komende wintermercato. “Ik verwacht dan ook niet dat er deze winter iemand vertrekt. De spelers beseffen dat er veel mogelijk is met deze groep. Intern zijn we nu al volop aan het praten over volgend seizoen. Komende zomer wacht ons een grote uitdaging. We zullen heel belangrijke beslissingen moeten nemen.”

“Er zullen jongens vertrekken omdat ze klaar zijn voor een volgende stap en dat moeten we hen als club ook gunnen, maar we moeten ook zorgen dat we opnieuw een competitieve ploeg hebben. Champions League kan een manier zijn om jongens langer aan ons te binden, zonder twijfel.”

KRC Genk gaat echter niet wachten met de onderhandelingen. “Dat zou alles gemakkelijker maken, maar het zou dom zijn om te wachten met de gesprekken tot het duidelijk is of wij al dan niet Champions League zullen spelen”, aldus Croonen.