'Hard gelag voor AS Roma: rivaal Lazio hoopt op winterse deal met FC Barcelona'

'Hard gelag voor AS Roma: rivaal Lazio hoopt op winterse deal met FC Barcelona'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 13:10zo 06-01-2019 om 13:10

Malcom besloot afgelopen zomer op het allerlaatste moment niet voor AS Roma, maar voor FC Barcelona te kiezen. In Camp Nou komt de Braziliaan echter nauwelijks aan de bak. Volgens Sport lonkt nu alsnog een overstap naar de Italiaanse hoofdstad.

Het is niet AS Roma, maar stadgenoot en rivaal SS Lazio dat dit keer achter de 21-jarige aanvaller aanzit. De Biancocelesti hoopt Malcom een half jaar te huren van Barça, zo weet de Catalaanse sportkrant. Lazio-directeur Igli Tare en voorzitter Claudio Lotito hebben contact opgenomen met de Spaanse kampioen over een winterse deal.

De 21-jarige Malcom, die herstelt van een enkelblessure, kwam tot dusver slechts vijf keer in actie in de Primera Division, waarvan één keer als basisspeler. Daarin wist hij nog niet te scoren. Een verhuur aan Lazio moet zijn ontwikkeling ten goede komen. Eerder deze week werd nog gemeld dat Marcel Brands Malcom naar Everton probeert te halen.

Afgelopen zomer leek Malcom Bordeaux te verruilen voor Roma. De Braziliaan stond op het punt om naar de Italiaanse hoofdstad te vliegen toen Barça roet in het eten gooide met een bod van 41 miljoen euro. Malcom vertrok vervolgens niet naar Rome, maar naar Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws