Antwerp-duo wordt onder vuur genomen: Zij overtuigen me niet

Antwerp-duo wordt onder vuur genomen: "Zij overtuigen me niet"

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 12:00zo 06-01-2019 om 12:00

Antwerp is dit seizoen één van de revelaties in de Jupiler Pro League. De troepen van Laszlo Bölöni zijn goed op weg om Play-Off 1 te halen, maar volgens Eddy Snelders mag er op de rechtsback nog iemand bijkomen.

Snelders ziet die positie als de ene zwakke plek van The Great Old. "Antwerp heeft qua dubbele bezetting zijn huiswerk in juli en augustus gemaakt, al is de rechtsback misschien een pijnpunt. Opare en Buta kunnen me niet helemaal overtuigen. Een Juklerod aan de rechterkant zou welkom zijn", klinkt het bij Sporza.

Verder ziet Snelders geen werkpunten meer in deze transfermercato. "Antwerp heeft nog wel iets achter de hand. Ik denk niet dat ze diep in de buidel moeten tasten, tenzij er een onwaarschijnlijke opportuniteit komt. De kern is goed in evenwicht en er is goed over nagedacht."

Bölöni zou echter wél versterking willen. "Een trainer vindt dat er altijd iets bij kan. Hij zou gek zijn als hij zegt dat zijn kern voldoende gestoffeerd is. Maar Antwerp zou alleen maar een speler moeten kopen die uit de lucht valt. Een type Edmilson, iemand die iets extra's kan brengen bij een ploeg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws