Standard droomt groots: Wij hebben de kwaliteiten om voor de titel te spelen

Standard droomt groots: "Wij hebben de kwaliteiten om voor de titel te spelen"

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 11:42zo 06-01-2019 om 11:42

Na een stevige opmars is Standard Luik het nieuwe jaar ingedoken als nummer vier in de Jupiler Pro League. De ambities van de Rouches reiken echter verder, veel verder. Dat maakt Collins Fai nogmaals duidelijk.

Onder Michel Preud'homme, die vorige zomer neerstreek op Sclessin, heeft Standard stap voor stap progressie geboekt. De succescoach werkt zo toe naar het Standard dat hij voor ogen heeft. "Op een schaal van één tot tien zitten we nu aan zes", schat Fai het huidige niveau in bij Eleven Sports.

De bedoeling is natuurlijk dat dat tegen de Play-Offs tien op tien wordt. Standard gelooft immers dat het daar voor de hoofdprijs kan meedoen. "Wij hebben de kwaliteiten om voor de titel te spelen", vindt Fai. De Luikenaars zullen in de eerste maanden na de winterstop uiteraard eerst hun plaatsje in Play-Off 1 moeten veiligstellen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws