Cardiff-manager ziet verraad van Liverpool: 'Schande en gebrek aan klasse'

Cardiff-manager ziet verraad van Liverpool: 'Schande en gebrek aan klasse'

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 23:15za 05-01-2019 om 23:15

Neil Warnock heeft hard uitgehaald naar Liverpool. De manager van Cardiff City zag de Premier League-koploper vrijdag plots de huurtransfer van Nathaniel Clyne naar Bournemouth aankondigen, waar hij zelf beet dacht te hebben.

Warnock had de voorbije periode meermaals contact met Liverpool en rekende op de komst van de rechtsback. Dat Clyne het seizoen nu afmaakt bij competitiegenoot Bournemouth voelt als een koude douche. "Dit is echt een schande", foetert Warnock tegenover de BBC. "Ik ben teleurgesteld in Nathaniel Clyne, die ik al lang ken en die ik ooit heb laten debuteren."

"En ik ben niet alleen teleurgesteld in Clyne, maar ook in Liverpool", vervolgt de boze Cardiff City-manager. "Ze hebben me niet gebeld, ze hebben me niets verteld. Ik moest het nieuws via de televisie vernemen, terwijl ik alles in het werk heb gesteld en ze mij toezegden dat Clyne deze week naar mij zou komen. Het is een schande en een gebrek aan klasse."

Clyne miste een groot deel van het vorige seizoen door blessures. Inmiddels is Trent Alexander-Arnold hem voorbijgestreefd in de pikorde bij Liverpool.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws