Krijgt Anderlecht hulp van meesterscout? Hebben al beetje gesproken

Krijgt Anderlecht hulp van meesterscout? "Hebben al beetje gesproken"

05-01-2019 18:31
8

RSC Anderlecht trok met Frank Arnesen een man met een grote naam aan. De nieuwe technisch directeur moet met zijn vele connecties Anderlecht zien te helpen. Die hulp kan het mogelijk krijgen van nog een grote naam.

Zo valt in Het Laatste Nieuws te lezen dat Arnesen mogelijk de hulp van Piet de Visser inschakelt. De Nederlander werkte jaren geleden nog samen met Arnesen en beide heren kunnen het nog goed met elkaar vinden. Arnesen wil naar verluidt binnenkort praten met De Visser.

"Ik heb er het volste vertrouwen in dat Frank met een goede op de proppen zal komen. Of hij me mag opbellen voor advies? (enthousiast) Uiteraard", zegt De Visser.

"We hebben zelfs al een beetje gesproken over de situatie bij Anderlecht. 'Piet, denk en praat eens mee', zei hij. Binnenkort gaan we dat zeker eens doen. Ach, Frank is mans genoeg om de klus zelf te klaren", klinkt het.

De Visser wordt gezien als één van de superscouts in de wereld. Hij was onder meer de man die toppers zoals Ronaldo en Romario naar PSV haalde.