Eerste overwinning van 2019 is een feit, Antwerp wint oefenwedstrijd

05-01-2019 18:15
2

The Great Old bereidt zich in Spanje momenteel voor op de terugronde in de Jupiler Pro League. Het begon al vroeg met oefenwedstrijden. Amateurclub Virton was de eerste tegenstander. De Antwerpenaren wonnen met 1-0.

The Great Old had het niet al te makkelijk tegen de amateurclub. Toch kwam het in de eerste helft nog op voorsprong. Op aangeven van Dieumerci Mbokani kon Matheus Borges voor de openingstreffer zorgen.

Virton gaf niet op en ging op zoek naar die gelijkmaker. Het kreeg nog voor rust een strafschop, maar Lecomte miste zijn poging. Net voor tijd zag het ook nog een doelpunt afgekeurd worden voor buitenspel.

Opstelling: Teunckens - Yatabaré, Arslanagic (80' Nostlinger), Borges, Jukleröd (46' Van Damme) - Haroun, Lamkel Zé - Rodrigues (46' Bernier), Hairemans, Owusu - Mbokani.